2023. gadā Tamāra Globa dalās ar Truša gadu. Viņa sola, ka tas būs patiesības gads

Slavenā astroloģe sniedza prognozi katrai zodiaka zīmei.

Ko sagaidīt un kam pievērst uzmanību?

 

Auns

Duālais gads ir veiksmes laiks, izpaudīsies līdera spējas. Laiks, kad Auns tiks burtiski kontrolēts un dos iespēju izpausties. Labas izredzes gūt peļņu.

No aprīļa trešās dekādes nevajadzētu investēt nekādos projektos, turklāt jāpievērš uzmanība arī veselībai. Vēl viens grūts periods – oktobra vidus un beigas – ir spriedze visās frontēs.

Aunam 2023. gads būs jaunu iespēju gads, un tās skaitīsies. Ir vērts uzņemties pat projektus, kas nenesīs materiālus panākumus, bet tie nesīs personīgus panākumus un rezervi nākotnei.

Ziemā nesteidzini vārdus.

 

Vērsis

Interesants gads, tas dos izredzes uz atklājumiem, bet atdevi saņemsiet pēc 8–10 gadiem. Vērši saņems atbalstu no autoritatīvām personām, viņi stāv blakus, bet pagaidām domā: dot vai nesniegt iespēju attīstībai.

Veiksmīgs būs pavasara beigu un vasaras sākuma periods. Varat spert drosmīgus soļus, ieguldīt naudu, tie nesīs atdevi. Par visu, kas ir izdarīts iepriekš, būs iespējams saņemt garīgos un materiālos labumus.

Rudens periods ir labvēlīgs ģimenes lietām.

Un šai zīmei ir jābūt uzmanīgākam pret vecākiem un jāuzrauga viņu veselība.

 

Dvīņi

2023. gads būs pārmaiņu gads. Tas ir aktīvs darbs un nepieciešamība burtiski iekļauties mainīgajos apstākļos. Uz visu ir jāreaģē ātri. No marta beigām būs notikumi, kas ierobežos karjeru.

Milzīgu lomu spēlēs draugi, viņi palīdzēs atrisināt daudzas grūtības. Gada otrajā pusē tieši tuvinieki aizdod plecu un veido rezervi nākotnei.

Dvīņiem izredzes pavērsies tālu no mājām. Tas ir jāizmanto.

Rudenī mainīsies darbs un veselība. Visam jāpievērš uzmanība.

Vēzis

Viņiem nākamais gads būs 2022. gada pasākumu sērijas turpinājums. Tās ir ciešanas, materiālie zaudējumi. Vēži uzņemas daudz pienākumu un uzņemas pienākumus, kurus viņi nespēj izpildīt.

Bet jums ir jāieklausās cilvēkos, kuri jūs mīl un novērtē. Un, dīvainā kārtā, Vēzis jutīsies labi prom no mājām. Ceļošana var glābt jūs no problēmām un zaudējumiem. Tur viņus gaida peļņa un pirkumi, iespējamas pārcelšanās.

Gada otrā puse atnesīs atbalstu no draugiem, kuri stāv kājās. Taču var būt lieli izdevumi, finansiāli zaudējumi.

Rudens būs īpaši svarīgs laiks.

 

Lauva

Pārmaiņu gads. No vienas puses, panākumi prom no mājām, darba, mīlestības. Bet tajā pašā laikā jums ir jārūpējas par partneriem, pie kuriem Lauva ir pieradusi. Viņiem var būt problēmas, un Lauvai jāsaglabā tas, kas ir dārgs.

Runājot par finansēm pirmajā pusgadā, jums jāpaļaujas uz ienākumiem ārpus mājām. Līdz vasarai darbā pavērsies jaunas iespējas. Jūnijs ir radošs un veiksmīgs, labs grūtniecībai un dzemdībām, taču pastāv veselības riski, un uz ceļa jābūt īpaši uzmanīgam. Pastāv negadījumu draudi.

Varbūt pārceļas vai emigrē. Un rudens ir mīlestības laiks.

 

Jaunava

Viņiem svarīgs gads – notiks notikumi, kurus neviens nebija gaidījis. Ģimene kļūs par sargeņģeli. Palīdziet saviem mīļajiem, tad palīdzība nāks pie jums. Izprotiet personīgo attiecību nozīmi.

Jaunavai būs izdevumu periods. No otrā puslaika sāksies veiksmes periods prom no mājām, neskatoties uz grūtībām un grūtībām sarunās, tu gūsi virsroku.

Lasi vēl: Visveiksmīgākās 2023. gadā būs tās zīmes, kuras spēj atbrīvoties no savām problēmām un dodas tālāk

Būs jaunas iespējas un labas iepazīšanās.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment